Nu tager forestillingen virkelig fart og vi er rykket ind på Hotel Saxkjøbing. De otte profesionelle skuespillere og instruktør, Madeleine Røn Juul er ovenikøbet flyttet ind på hotellet, så Team Lykke & Fremgang har for alvor indtaget Sydhavsøerne.

Onsdag havde vi besøg af DR, som lavede et indslag til deres nyheder i 21 søndag.

Se 21 Søndag fra 31. januar

I weekenden indtog vores produktionsleder Johnny Milan Nielsen teatersalen på hotellet med sit team. Der var mange kilo, der skulle løftes og endnu flere ledninger, der skulle samles, men det skal nok blive rigtig godt.

Der er virkelig mange mennesker involveret i denne produktion. Alene på scenen er der 25 skuespillere og 3 musikere, derudover er der det samme antal bag scenen, som hver dag løber om kap med tiden, så vi fredag d. 12. februar kan præsentere det bedst mulige resultat. Der er virkelig meget god energi og mange flittige folk, som glæder sig til, at byde folk velkommen i forsamlingshuset.

Ugen bød også på besøg af flere fotografer. Tak for de mange flotte billeder til René Allan Larsen og Anette Mølholm.

Start typing and press Enter to search