Der er nu under en måned til premieren og 3. prøveuge er overstået. Denne uge har blandet budt på sangprøver, kostumeprøver for ensemblet og besøg på Radio Sydhavsøerne. Vores instruktør, Madeleine Røn Juul har delt forestillingen op i små akt, så der prøves på delelementer. Det gør hun, for at tiden skal være effektiv og undgå for meget ventetid. Det er derfor muligt for vores komponist, Mathias Grove, at øve musik med et hold, medens Madeleine prøver scener med et andet hold. I de kommende uger vil alle de små akter blive sat sammen – det er et spændt hold, der glæder sig meget til den første gennemspilning. Der er fortsat utrolig god stemning til prøverne og der kan berettes om, at forestillingen vil byde på mange grin og god musik.

Glæd jer.

Køb jeres billetter her

 

 

Start typing and press Enter to search