Vi har været heldige, at Tuborgfondet har valgt, at støtte os med kr. 50.000. Det er vi utrolig glade for. Tuborgfondet har særligt fokus på frivillighed. Fondet støtter foreninger og organisationer, der inddrager og engagerer frivillige ildsjæle i deres aktiviteter. Lykke & Fremgang er skabt på frivillighed. Uden de mange ildsjæle, der igennem de sidste tre år har bidraget, så ville vi ikke kunne lave denne forestilling.

12. februar 2016, når 1. del af Lykke & Fremgang har premiere, så er der foruden de profesionelle skuespillere og musikere også 14 lokale amatørskuespillere på scenen. Samtidige er der et hold frivillige folk bag scenen, der hver aften vil skabe de bedste vilkår for publikum og aktører. Det økonomiske tilskud fra Tuborgfondet giver os mulighed for, at skabe gode rammer for de frivillige i projektet.

50.000 til til Tuborgfondet.

Læs mere om Tuborgfondet

TUBORGFONDET_Black

 

Start typing and press Enter to search