Det går fortsat godt med prøverne. Instruktør Madeleine Røn Juul imponeres til stadighed over, hvor disciplineret og målrettet hele holdet er. Det er et stort hold på over 20, men stemningen er god og holdet bliver mere og mere sammenspillet. I onsdags var der besøg af Lokal Tv fra Lolland Falster , som var en flue på væggen under hele prøven. Optagelsen bliver sendt på onsdag d. 21. januar. Der har også været et par aviser forbi, så vi er virkelig priviligeret med vores pressedækning. Kostumerne er ved, at være på plads – nu skal de bare prøves på de respektive. Hanne er meget spændt på, om de alle passer. Om 2 uger rykker prøverne ind på hotellet – det er lidt spændende.

Følg os endelig på Facebook og se, hvordan uge 3 går.

Uge2(LOF)9Uge2(LOF)8 Uge2(LOF)7 Uge2(LOF)4uge2(LOF)3Uge2(LOF)2Uge2(LOF)1Uge2(LOF)5

Start typing and press Enter to search